LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling van fysieke producten zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen€ 8,95 voor bestellingen onder de € 250,-Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

LEVERING DIGITALE PRODUCTEN.

Digitale producten (zoals onze audio bestanden) worden direct na betaling geleverd middels een downloadlink. Deze link is beschikbaar tot 72 uur na ontvangst en kan éénmalig (1x) gebruikt worden.Digitale goederen vallen niet onder het herroepingsrecht.