HERROEPINGSRECHT.

Fysieke productenU heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via .moc.lavinracenivideht%40ofni Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

UITZONDERING OP HET HERROEPINGSRECHT - DIGITALE PRODUCTEN

Audio- en video-bestanden en computersoftware (e-goederen) die de consument met de door ons verstrekte downloadlink heeft aangekocht. Na aankoop en betaling van een digitaal product/downloadlink vervalt het recht op herroeping.